tiistai 15. lokakuuta 2013

KIKS + Non Boutique + Sari Isosomppi Design = HEL-OU pop-up boutique

    
                                         
KIKS + Non Boutique + Sari Isosomppi Design  =  HEL-OU pop-up boutique

22.-27.10.2013 Akkuna-näyttelytila, Lasipalatsi, Simonkatu 1, Helsinki
avoinna ti - pe 11.00 – 19.00  la 11.00 – 17.00  su 12.00 – 16.00
Avajaiset 21.10.2013 klo 18.00 – 21.00 – Tervetuloa !
HEL-OU ! 10-vuotias kierrätysvaatemerkki KIKS, designliike Non Boutique sekä koruntekijä Sari Isosomppi tuovat pimeän lokakuun keskelle värikkään kattauksen oululaista ja helsinkiläistä vaate- ja korudesignia. Lasipalatsin Akkuna-näyttelytilassa viikon ajan toimiva pop-up-putiikki esittelee paitsi ekomuotia, uniikkikappaleita ja uutuuksia, myös suunnittelijavieraita ja auditiivisia makupaloja: avajaiskemuissa ma 21.10. esiintymässä mm. elektronisen musiikkikentän tuore lupaus TJ K3, vannetanssija Hoop-A Trix sekä djt Uijui ja Illyana. Genelecin kaiuttimen takaavat laadukkaan äänentoiston illan kemuihin. Illan tarjoiluista vastaavat Wintage ja Sweetheart.

Ketä olemme?

KIKS on oululaisen vaatesuunnittelija Katja Iljanan vaatemerkki, joka luo ekologista, laadukasta, massasta erottuvaa mutta käytännöllistä katumuotia naisille ja miehille, kunnioittaen luontoa, ihmistä ja hyviä kiksejä.
10-vuotiaan vaatemerkin ihmisläheiseen ideologiaan kuuluu myös se, että kaikkia malleja saa tilauksesta kunkin omassa koossa, kunkin omilla mausteilla. Katja tekee tilauksesta myös spesiaalimpia vaatetusprojekteja, ja toimii lisäksi klubipromoottorina ja dj:nä sekä pyörittää Bassoradiolla omaa Popsickle-ohjelmaa.
Non Boutique on oululainen designliike, joka on jo kuuden vuoden ajan pitänyt huolta suomalaisen vaate- ja asustemuotoilun saatavuudesta ja esilläolosta Oulun kaupunkikuvassa. Muotoilija Tiina Meriläisen luotsaaman putiikin tuotteissa yhdistyvät ajattomuus, yksilöllisyys, ekologisuus, kekseliäisyys ja tyyli. Helsingissä mukana ovat ainakin seuraavat tuotemerkit; Alpa, Cho Cho, Karkkilakko, Nokian footwear by Julia Lundsten, Polkka Jam, Salmiakki Manifesto, Soma Collection, Uhana Design ja Yo Zen.
Sari Isosomppi Design on vuonna 2009 perustettu yhden naisen yritys. Käsityömäisesti, pääasiassa hopeasta valmistetuille koruille on tunnusomaista ajattomuus, hillitty tyyli sekä oivaltavat yksityiskohdat. Intohimoinen koruntekijä poimii ideat koruihin ympäristöstä ja ohikiitävistä hetkistä, laulujen sanoista ja elokuvista. Sari Isosomppi esittelee HEL-OU pop-up boutiquessa syksyn uutuustuotteensa.


Lisätietoja
Tiina Meriläinen, Non Boutique                                           
+358 44 270 2599, tiina.merilainen@noneverything.fi






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti